Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@08:20:45 GMT

سرفه‌های خشک کرونا درمان دارد؟

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۲۷۵۲۳

سرفه‌های خشک کرونا درمان دارد؟

متخصصان معتقدند که هیدراته نگه‌داشتن بدن، تقویت سیستم ایمنی با مصرف غذاها و مکمل‌های مغذی ازجمله روش‌های طبیعی برای درمان سرفه است.

به گزارش مشرق، شواهد ارائه شده نشان می‌دهد که گونه اومیکرون ویروس کرونا موجب بروز نوع خفیف بیماری کووید ۱۹ می‌شود و معمولاً خطر جدی برای افراد به همراه نخواهد داشت؛ البته در صورتی که علائم این گونه از ویروس کرونا به موقع درمان نشود، ممکن است خطر بروز مشکلات تنفسی افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معمولاً افراد مبتلا به گونه اومیکرون علائمی شبیه سرماخوردگی از جمله تب، سرفه، آبریزش بینی و بدن درد را تجربه می‌کنند که توصیه شده است اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از بروز این نوع بیماری رعایت شود.

نشانه رایج گونه‌های ویروس کرونا چیست؟

ویروس کرونا یک بیماری تنفسی است که می‌تواند باعث بروز علائم خفیف تا متوسط شود؛ در موارد خاص ممکن است افراد به نوع شدید بیماری کووید ۱۹ مبتلا شوند، در بیمارستان بستری شوند یا جان خود را از دست بدهند. ازآنجاکه گونه اومیکرون ویروس کرونا دستگاه تنفسی فوقانی را تحت تأثیر قرار می‌دهد، ممکن است موجب بروز علائمی مانند خارش گلو، گلو درد و سرفه شود. سرفه خشک یکی از علائم رایج ویروس کرونا است. نتایج مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که بین ۶۰ تا ۷۰ درصد بیماران علامت‌دار سرفه خشک را به عنوان یکی از نشانه‌های اولیه بیماری کووید ۱۹ تجربه می‌کنند.

چگونه می‌توان سرفه خشک بیماری کووید ۱۹ را درمان کرد؟

به گفته متخصصان، سرفه نوعی واکنش طبیعی دفاعی بدن برای از بین بردن هرگونه محرک مانند مخاط، گرد و غبار، دود یا آلرژن است. سرفه خشک و مداوم ناشی از بیماری کووید ۱۹ را می‌توان با استفاده از غرغره کردن آب نمک و مصرف داروهای ضدحساسیت که توسط پزشکان تجویز می‌شود، تسکین داد. علاوه بر این، هیدراته نگه داشتن بدن، تقویت سیستم ایمنی با مصرف غذاها و مکمل‌های مغذی، ازجمله روش‌های طبیعی برای درمان سرفه است. در بعضی موارد نیز پزشکان برای درمان سرفه خشک داروهای ضداحتقان را تجویز می‌کنند.

آیا برای درمان سرفه ناشی از بیماری کووید ۱۹ می‌توان آنتی‌بیوتیک مصرف کرد؟

کووید ۱۹ یک بیماری ویروسی است؛ آنتی‌بیوتیک‌ها نیز هیچ تأثیری بر عفونت‌های ویروسی ندارند و فقط به بهبود عفونت باکتریایی ثانویه کمک می‌کنند. بنابراین متخصصان برای درمان علائم بیماری کووید ۱۹ مصرف آنتی‌بیوتیک را تجویز نمی‌کنند؛ زیرا مصرف آنتی‌بیوتیک در شرایط غیرضروری باعث بروز مشکلاتی مانند سرگیجه، استفراغ، عفونت‌های قارچی و در موارد شدیدتر باعث بروز واکنش‌های آلرژیک و مشکلات تنفسی می‌شود.

آیا خوددرمانی به بهبود علائم بیماری کووید ۱۹ کمک می‌کند؟

خوددرمانی و مصرف دارو بدون مشورت پزشک، نه تنها موجب بروز آسیب به ریه افراد می‌شود، بلکه خطر بروز عفونت‌های شدید دستگاه تنفسی را افزایش می‌دهد. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا (CDC) هشدار داده است که افراد نباید بدون مشورت با پزشک داروی خاصی مصرف کنند یا سی‌تی‌اسکن انجام دهند. علاوه بر این، متخصصان اعلام کرده‌اند که مصرف استروئیدها در بیماری‌های خفیف توصیه نمی‌شود؛ زیرا ممکن است موجب بروز علائم شدیدتر شود.

منبع:ایمنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت ویروس کرونا کرونا ابتلا به کرونا شیوع کرونا پیشگیری از کرونا کووید ۱۹ واکسن کووید ۱۹ اومیکرون سرفه درمان سرفه سرفه خشک امیکرون درمان سلامت اخبار سلامتی خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت بیماری کووید ۱۹ برای درمان سرفه ویروس کرونا آنتی بیوتیک موجب بروز سرفه خشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۷۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تمام هزینه‌های درمان و بستری کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی اظهار کرد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به‌صورت رایگان انجام دهند.

وی افزود: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به‌صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند در راستای حمایت از آینده‌سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

مؤمنی یادآور شد: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 750952

دیگر خبرها

  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد