Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-06@07:34:37 GMT

تفاوت های سرماخوردگی و کرونا را چگونه بفهمیم؟

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۱۰۸۴۰

تفاوت های سرماخوردگی و کرونا را چگونه بفهمیم؟

این روزها همه در مورد ویروس کرونا و بیماری ناشی از آن صحبت می ­کنند. حتی اگر شما پیگیر اخبار هم نباشید، قطعا چیزهای زیادی درباره وضعیت انتقال، پیشگیری و درمان این بیماری شنیده­ اید. ویروس ­های کرونا گروه بزرگی از ویروس­ ها هستند که باعث بروز مشکلات تنفسی در انسان و حیوانات می ­شوند. مشکلات تنفسی ایجاد شده در اثر این نوع ویروس ­ها می­ توانند به سادگی یک سرماخوردگی خفیف یا به شدت ذات ‌الریه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویروس کرونای جدید که در اواخر سال ۲۰۱۹ میلادی در چین شناسایی شد، یکی از انواع این خانواده است که به سرعت در جهان گسترش یافت و به پاندمی تبدیل شد.

تفاوت علائم ویروس کرونا و سرماخوردگی

ویروس کرونا علائم بسیار متفاوتی دارد. از سرفه خشک و تب و سردرد گرفته تا بدن درد و اسهال و ضایعات پوستی، همگی می ‌‌توانند علائم این بیماری باشند. علائم کرونا معمولا ۲ تا ۱۴ روز پس از قرار گرفتن در معرض ویروس نمایان می ‌شوند.

بیشتر بدانید: آفت دهان و روش های درمان آن

مهم ‌ترین علائم این بیماری که در صورت ابتلا به هر کدام از آنها باید در اسرع وقت به پزشک یا بیمارستان مراجعه کنید، شامل موارد زیر است:

مشکل در تنفس احساس درد یا فشار مداوم در قفسه سینه ناتوانی در بیدار شدن یا بیدار ماندن صورت یا لب‌ های کبود
تفاوت کرونا با آنفولانزا و سرماخوردگی‌

علائم معمول ویروس کرونا شامل:

تب سرفه‌ های خشک نفس تنگی درد عضله بی‌ حالی خلط سینه، سردرد، سرفه‌ های خونی و اسهال (این نشانه ‌ها به ندرت دیده می‌ شوند)

آبریزش بینی و گلودرد، علائم معمول و رایج عفونت دستگاه تنفسی فوقانی است. پس اگر به صورت مداوم عطسه می کنید یا آبریزش بینی دارید احتمالا بیماری شما سرماخوردگی یا یک آنفلوانزای معمولی است. چون ویروس کرونا بیش از همه مجاری تنفسی تحتانی را درگیر می‌‌ کند، مبتلایان به این ویروس، اکثرا سرفه ‌های خشک می ‌کنند، تنگی نفس دارند یا درگیر عفونت ریه می شوند اما گلودرد ندارند.

در سرماخوردگی معمولی، معمولا ابتدا خارش در گلو، بعد از آن آبریزش بینی و بعد سرفه شروع می ‌شود.

آنفلوانزای جدی اما علائم متفاوتی دارد. سردرد، بدن ‌درد، سرفه‌ خشک و گرفتگی صدا، گلودرد و تب که ممکن است حتی تا ۴۱ درجه هم برسد. احساس خستگی و بی ‌‌اشتهایی از دیگر علائم آنفولانزا هستند. برای بررسی علائم بیماری خود حتما از مشاوره پزشکی استفاده کنید و توصیه‌ های لازم را جدی بگیرید.

در مَشوِرپ بخوانید: تفاوت آنفولانزا و سرماخوردگی


راه تشخیص ویروس کرونا از سرماخوردگی

پزشکان می‌ گویند اگر به هر کدام از علائمی که در بالا ذکر شد مبتلا شدید، حتما ۲ هفته خودتان را قرنطینه کنید. در واقع توصیه می ‌شود مشاهده هر نوع علامت را دال بر ابتلا به کرونا قرار دهید و تمام مراقبت ‌ها را انجام دهید. چنانچه امکان قرنطینه شدن نداشتید، تنها راه تشخیص این بیماری انجام آزمایش تشخیصی PCR و آنتی بادی و همچنین سی تی اسکن ریه است.

با توجه به این که آزمایشگاه ها و کلینیک های درمانی مکان های پرخطری محسوب می شوند، می توانید برای انجام تست کرونا به وبسایت یا اپلیکیشن مشوِرَپ مراجعه کنید.


تست کرونا در محل با مَشوِرپ

اگر در این روزها ترجیح می ‌دهید در خانه بمانید و به مراکز درمانی مراجعه نکنید، با مراجعه به وبسایت یا اپلیکیشن مَشوِرپ یا اپلیکیشن آپ می‌ توانید تنها با چند کلیک درخواست آزمایش کرونای خود را ثبت کنید تا همکاران مَشوِرپ با حضور در محل و با رعایت تمام پروتکل ‌های بهداشتی، آزمایش شما را انجام دهند. جواب تست نیز نهایتا ۲۴ تا ۳۰ ساعت بعد از نمونه‌گیری آماده شده و از طریق سایت و اپلیکیشن در اختیارتان قرار می‌گیرد.

برای بررسی و تحلیل نتیجه آزمایش کرونای خود نیز می ‌توانید به ‌طور رایگان با پزشکان مَشوِرپ تماس گرفته و از توصیه های آنها استفاده کنید.

لینک کوتاه: asriran.com/003GRq

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۰۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «ملوک طلوع‌نژاد» بازیگر گلستانی سریال پایتخت، پیشکسوت نمایش رادیو گلستان، تئاتر و تلویزیون پس از چند روز بستری در بیمارستان به دلیل ابتلا به کرونا و زخم سیاه ناشی از کاهش سیستم ایمنی بدن جان خود را از دست داد.وی در سری نخست سریال پایتخت در کنار بازیگران این سریال بخصوص «احمد مهرانفر»، «محسن تنابنده» و «ریما رامین‌فر» ایفای نقش کرد.وی سال‌های سال در عرصه تئاتر نیز فعالیت داشت.

دلیل اصلی مرگ بازیگر سریال پایتخت

خانم ملوک طلوع نژاد بعد از مبتلا شدن به قارچ سیاه تحت عمل جراحی قرار گرفت اما متاسفانه به علت عفونت ناشی از بیماری کرونا و زخم های قارچ سیاه دستگاه ایمنی بدن او به شدت پایین آمده بود و بر اثر عفونت کرونا درگذشت. گفتنی است سریال پایتخت به کارگردانی سیروس مقدم باعث را که بازی خانم ملوک طلوع نژاد به خوبی دیده شود.

او در فیلم‌های تاکسی برگشتی که از شبکه تبرستان پخش می‌شد نیز بازی کرده بود فیلمی که توسط آقای محمد حسین صفری کارگردانی شد.

خانم طلوع نژاد در سریال پایتخت نقش لیدر نقی معمولی را بر عهده داشت نقی در پایتخت ۵ در مسابقات ورزشی کشتی شرکت کرده بود و خانم طلوع نژاد به عنوان لیدر در سریال بازی می کرد.

روز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ ملوک طلوع نژاد بازیگر تئاتر و تلویزیون متولد گلستان و هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون و گروه نمایش رادیو گلستان که با بازی در سریال پایتخت ۵ و پایتخت ۶ به شهرت رسید بر اثر بیماری شایع قارچ سیاه و کرونا و ابتلا به بیماری از شایع ترین خبرهای امسال دارفانی را وداع گفت‌.

۲۴۵۲۴۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902553

دیگر خبرها

  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • درمان سریع سرماخوردگی با بادکش | آیا بادکش با حجامت تفاوت دارد؟
  • دیابت نوع یک و دو چه تفاوتی با هم دارند؟
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس