Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، از زمان شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان تا به امروز علائم زیادی برای این بیماری بیان شده است که یکی از برجسته‌‌ترین آن‌ها سرفه‌های خشک است؛ اما این بدان معنا نیست که اگر گاهی دچار سرفه‌های خشک می‌شوید حتما به بیماری کرونا مبتلا شده‌اید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داشتن سرفه‌های خشک دلایل متعددی دارد که می‌تواند بیانگر بیماری‌های مختلفی از جمله بیماری کرونا باشد.

آسم، سرماخوردگی و آنفلوآنزا بیماری‌هایی هستند که با سرفه‌های خشک همراه هستند که برای فرد بیمار بسیار آزاردهنده است و می‌تواند در او سبب بروز زخم در گلو و مجا ری تنفسی شود. در ادامه چند راهکار ساده برای درمان سرفه خشک هنگام التهاب گلو و مجاری تنفسی ارائه شده است؛

مصرف مایعات

مصرف آب گرم به همراه عسل می‌تواند یکی از راه‌های تسکین سرفه‌های خشک باشد، زیرا عسل حاوی آنتی اکسیدان بسیار قوی است که برای این منظور بسیار مفید است. همچنین افزودن کمی ویتامین ث از طریق چکاندن قطره‌ای از لیموی تازه به محلول آب و عسل سبب تقویت سیستم ایمنی می‌شود.

مصرف سوپ

از جمله غذاهایی که در دوران سرماخوردگی به دلیل نداشتن اشتها طرفدار زیادی دارد، سوپ می‌باشد. سوپ از جمله خوراکی‌هایی است که حا.وی مواد بسیار مغذی و معدنی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک می‌کند. پیاز، جعفری ، هویج و دیگر مواد اولیه سوپ به دفع هرچه سریع‌تر سموم از بدن بیمار کمک می‌کند.

غرغره آب نمک

ترکیب آب ولرم همراه با نمک محلول بسیار مفیدی برای از بین بردن سرماخوردگی و بهبود سرفه‌های خشک است. غرغره محلول آب نمک به دلیل وجود میزان مشخصی نمک با خاصیت رفع التهاب به شما برای رفع گلودرد و التهاب ایجاد شده در مجاری تنفسی کمک می‌کند.

مصرف آب به همراه عسل و زنجبیل

ترکیب عسل و زنجبیل با آب که هر دو خاصیت ضد التهابی دارند بهترین گزینه برای بهبود و خلاصی شما از دست سرفه‌های خشک است.

بیشتر بخوانید:

رهایی از سرفه با طب سنتی سرفه‌های خشکی که هر ۱۰ دقیقه یک‌بار تکرار می‌شوند، به کرونا مربوطند؟ درمان سرفه با دمنوش‌های گیاهی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آنفلوآنزا سرما خوردگی سرفه های خشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۹۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک

به گزارش خبرآنلاین، طب سنتی چین در حال حاضر هزاران سال است که برقرار است و اولین نوشته‌های آن به ۲۰۰ سال قبل از میلاد با اشاره به طب گیاهی و طب سوزنی از تئوری و عمل تا تشخیص و درمان باز می‌گردد.

به نقل از آی‌ای، اکنون پژوهشگران دریافته‌اند که طب چینی می‌تواند کلید درمان بیماری‌های کلیوی باشد.

آنها به صدپای سر قرمز چینی(Scolopendra subsidies mutilans) اشاره دارند که حاوی آلکالوئیدهایی است که در طب سنتی چین برای درمان بیماری‌های کلیوی استفاده شده است.

صدپایان (Centipede) نام یک رده از بالارده هزارپایان است. آنها گوشت‌خوارند و ضمائم سر آنها شبیه به ضمائم سر حشرات است. این جانوران یک جفت شاخک و یک جفت آرواره بالا و یک یا دو جفت آرواره پایین دارند و تعداد بندهای آنها به ۱۷۷ بند می‌رسد و هر بند، به‌جز بند پس از سر و دو بند آخر بدن، دارای یک جفت پای مفصلی است و ضمائم بند اول به چنگال‌های سمّی تغییر یافته ‌است.

آلکالوئیدهای صدپاها برای درمان بیماری کلیوی

به گزارش ایسنا، صدپایان سر قرمز چینی ۲۰ سانتیمتر طول دارند و مملو از سم هستند و در عین حال می‌توانند جان افراد مبتلا به بیماری کلیوی را نجات دهند.

این موجود چند پا میزبان آلکالوئیدهایی است که کاهش التهاب و فیبروز کلیه را در کشت سلولی نشان داده است. این دو حالت به بیماری کلیوی کمک می‌کنند.

آلکالوئید(alkaloid) به هریک از ترکیبات آلی شیمیایی گفته می‌شود که دست کم دارای یک اتم نیتروژن در حلقه هتروسیکلیک هستند. مشخصه آلکالوئیدها داشتن ترکیبات نیتروژنی است. تاکنون بیش از ۱۰ هزار آلکالوئید در طبیعت یا در آزمایش‌های شیمیایی شناسایی شده‌ است.

بر اساس بیانیه محققان، ترکیبات مورد مطالعه در طب چینی، از جمله زهر وزغ برای درمان سرطان ثابت شده است که می‌توان از آن دارو تولید کرد.

این امر الهام بخش یونگ-ژیان چنگ و تیمش شد تا متابولیت‌های ثانویه تولید شده توسط صدپای سر قرمز چینی را بررسی کنند.

درمانی هزاران ساله

بیانیه محققان خاطرنشان کرد: هزاران سال است که صدپای سمی در درمان بیماری‌هایی از جمله صرع، سل، سوختگی و بیماری‌های قلبی و عروقی استفاده می‌شود.

این پژوهش در یک محیط آزمایشگاهی انجام شد که در آن نمونه‌ای از پودر صدپای خشک شده را با اتانول مخلوط کردند تا تعداد قابل توجهی از ترکیبات را از حیوانات استخراج کنند.

سپس برای شناسایی ترکیبات موجود در آنها با استفاده از تکنیک‌هایی مانند کروماتوگرافی و طیف‌سنجی، این ترکیبات جدا شدند.

پژوهشگران پس از شناسایی ترکیبات، ۱۲ آلکالوئید کینولین و ایزوکینولین جدید را کشف کردند که برخی از آنها ترکیبات مولکولی منحصر به فردی را به نمایش گذاشتند.

علاوه بر این، آنها ۶ آلکالوئید دیگر را که قبلاً در این گونه یا گیاهان مشاهده شده بود، پیدا کردند.

در کشت سلولی، برخی از آلکالوئیدها خواص ضد التهابی نشان دادند، در حالی که برخی دیگر نیز توانایی کاهش فیبروز کلیه را نشان دادند.

محققان می‌گویند: این تجمع بافت همبند با بیماری مزمن کلیوی مرتبط است و با التهاب تحریک می‌شود.

مؤثرترین آلکالوئید دو کاره

پژوهشگران افزودند که پروتئینی را شناسایی کرده‌اند که در فیبروز کلیه نقش دارد و توسط مؤثرترین آلکالوئید دو کاره قابل هدف‌گیری است.

این پروتئین با فیبروز کلیه مرتبط است، زیرا تحت تأثیر قوی‌ترین آلکالوئید موجود در زهر صدپا قرار دارد.

این نشان‌دهنده مکانیسم بالقوه‌ای است که از طریق آن آلکالوئید می‌تواند در درمان بیماری کلیوی مفید باشد.

این کشف می‌تواند راه را برای تحقیقات آینده و توسعه درمان‌های بالقوه برای بیماری‌های کلیوی که یک نگرانی بهداشتی مهم در سطح جهانی است، هموار کند.

این مطالعه در مجله Natural Products منتشر شده است.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903080

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • غلبه بر عفونت سینوس : ترفندهای ساده و موثر بدون نیاز به دارو (اینفوگرافی)
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال